Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(8660 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Mysle,ze kolega Czermix usiluje prowokowac ...zmiana stanowiska badz sprzeczne poglady..to nie trzyma sie kupy Calkowicie zgadzam sie z Kika i innymi,ktorzy wierza w partnerswo...trudne do wyparcowania kompromisy a jednak realne i osiagalne Jesli sie tylko chce Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Czermix bez urazy ale dzieciak jeszcze jestes
Kobiety z natury nie gryza tylko trzeba sie z nimi umiejetenie obchodzic
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
racja podobnie z mezczyznami...trzeba umiejetnie sie z wami obchodzic milego wieczoru zycze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
hehe... nie z każdą "babą"| tak się da " w aucie ehhe"
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Z pozdrowieniami od CZAR-MIXA/

Wiesz co Pretty??? Wklej wiadomosc wyslana do mnie na forum jako odpowiedz na post. Nie widze kwestii, ze to niby jakas wojna plci etc...
Piekne zreasumowanie watku mojego. madras ty, szkoda ze cie nie znam osobiscie. Napewno zechcialbym sie z Toba umowic;]
..." i nie majdanem i nie doda...badz soba.. i tylko soba...
A Twoja odpowiedz wyglada na prawdziwa wypowiedziana z ust prawdziwie prawdziwej kobiety...
cale szczescie ze kazdy z nas jest jeden;]

I na zakonczenie tez z pozdrowieniami ode mnie.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
co do filmiku...hehehe...dobre,nawet bardzo dobre...ale jak kolezanka zauwazyla,nie z kazda "baba"tak sie da
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Ja wiem ale mowimy o stereotypach ktore tkwia w prymitywnych umyslach wielu

Co do bab to:
wiadomosci.onet.pl/1584103,2678,kioskart.html
sorki ale wstyd mi za takie laski i niech nikt mi nie mowi o ciezkiej sytuacji finansowej, ze o Polkach zyjacych w NL za chate z turasami czy marokancami juz nie wspomne. Mieszkam tu od 1992 wiec wiem co mowie.
Pozdrowka
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to fakt wiele dziewczyn szczególnie tutaj u nas z NL szuka sobie takich atrakcji, hmmm... niestety one nigdy nie kończą się dobrze. Widzę to ze swoich obserwacji i stwierdzam ze kobieta ..(Polka) która wychodzi za - spotyka się z muzułmanina-nem chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z tego co ja czeka. Możliwe ze tym dziewczynom brakuje szacunku do własnej osoby, bo jaka kobieta da się zdradzać albo udaje że tego nie widzi. Wiem to po sobie ze oni żadnej lasce nie przepuszczę , spotykałam się z takimi nachalniejszymi typami ze nawet przy moim mężu nie pożałowali sobie komentarza do mojej osoby.Tak ze związek z takim panem to musi być kompletna nerwówka, no chyba ze się trafi na totalnego pantoflarza, ale skąd tutaj pewność ze oni nie przodują w zdradzaniu. hehe , trzeba tez pozbyć się własnych pragnień i przyjemności , przecież w takich układach zawsze liczy się on i gromadka dzieci, tak zwane ja już nie istnieje. Więc co decyduje o związkach z arabami..., brak charakteru? Chyba tak bo kto by się dał tak poniewierać! królewicz z bajki staje się tyranem! Takie są moje wnioski, chociaż być może trafiają się wyjątki, ale na pewno nie za często
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
suma sumaru , to każdy i tak ma własne życie , buduje swój własny świat, i czy robi to z miłości czy dla pieniędzy, to wszystko sprawa indywidualna. W końcu my osoby obserwujący wszystko z boku nie do końca wiemy co innych zmusza to takiego postępowania, zachowania, czynu. Może być nam jedynie przykro no i wstyd ze to się tak rozpowszechniło w naszej narodowości, ale powstaje jeszcze jedne pytanie czy tylko w naszej?
Zgłoś wpis

Bliżej nas